tips voor aansteken wierook

1. Steek het uiterste puntje van je wierookstokje aan met een lucifer. Pas op dat je niet te veel van het wierookstokje in de vlam steekt, alleen het uiterste puntje, om geen enkel deel van het stokje zwart te maken. Dit is om de best mogelijke geur te krijgen, terwijl het smeult. als het zwart wordt, ruik je een verkoold aroma … als dit gebeurt, moet je wachten tot dit verdwijnt … want het is niet de echte geur van de wierook! (Het is alsof je een toastje aanbrandt), hoe beter je niet te veel van de punt verbrandt, hoe beter de geur.

2. Het wierookstokje zal gaan smeulen en het uiteinde zal rood zijn naarmate het gestaag brandt. Drijf de vlam uit met je handpalm – niet blazen.

3. Plaats het wierookstokje in een wierookstokjeshouder of wierookschaal. Dit zal de heilige as opvangen. Er zijn veel soorten houders die je zou kunnen kiezen, zie onze houders pagina voor degene die we aanbevelen voor wierookstokjes in Japanse stijl.

4. Zorg ervoor dat de wierook minstens twee meter van je af staat en dat de kamer goed geventileerd is. Adem de rook niet rechtstreeks in. Een vensterbank is een perfecte plek of boven de open haard. Ik zet altijd een klein raam open – dit verfrist niet alleen de lucht in je ruimte, het laat ook oude energie naar buiten en nieuwe energie naar binnen.

5. Geniet van de door u gekozen geur. Ze branden ongeveer 20-50 minuten (afhankelijk van de lengte), maar als je gewoon een lichte geur in je kamer wilt, of als je een kleine kamer hebt, wil je deze misschien uitschakelen voordat deze op is. Je kunt ofwel: de stok ondersteboven in je houder draaien en hij gaat uit – of een stok doormidden breken en een klein beetje branden.

Een mooi wierook pakket bestellen, bekijk eens het Ki wierook Pakket

© De Gezondheidwebsite 2024 Stel alstublieft eerst social media accounts is bij de thema opties