PS food & lifestyle, alles over het afslankprogramma

Er zijn enorm veel afslankprogramma’s waardoor het lastig kan zijn om te bepalen welk programma het beste bij jou past. In dit blog behandelen we daarom één van de programma’s waar je eerder veel over hoorde toen het nog ‘PowerSlim’ heette. Tegenwoordig heeft dit dieet ‘PS food & lifestyle’.

Wat is het PS food & lifestyle programma?

Het PS food & lifestyle programma is een afslankprogramma waarbij je onder begeleiding van een coach afvalt. Centraal staat dat je niet per se minder gaat eten maar anders gaat eten. Concreet wordt hiermee bedoeld dat je juist meer eiwitten gaat eten en minder koolhydraten consumeert.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van het PS food & lifestyle afslankprogramma zijn onder andere:

  • Een kleinere kans om opnieuw aan te komen, omdat je niet zozeer minder eet maar andere voedingsproducten eet.
  • Doordat je een coach krijgt, word je extra gestimuleerd om je streefgewicht te behalen.
  • Doordat je qua hoeveelheden ongeveer hetzelfde blijft eten als dat je eerst deed, heb je minder snel last van een hongerig gevoel.
  • Het PS food & lifestyle afslankprogramma is een gevarieerd afslankprogramma waardoor je niet snel zult afhaken vanwege eenzijdig eten.

Hoe gaat het afslankprogramma in zijn werk?

Het PS food & lifestyle afslankprogramma begint met een intakegesprek met een coach. Tijdens het gesprek bespreek je jouw doelstellingen en krijg je advies over wat je kunt doen om die doelen te behalen. Daarnaast krijg je natuurlijk uitgebreid uitleg over het afslankprogramma, de producten en het starterspakket.

Wekelijks spreek je met je coach af om de voortgang te bespreken en indien nodig bij te sturen. Met name het coachingsaspect zorgt ervoor dat je een spanningspartner hebt als het even wat minder gaat, maar ook om successen mee te vieren.

Wat kost het PS food & lifestyle programma?

Doordat het afslankprogramma zijn eigen producten heeft samengesteld, kun je de kosten van tevoren ongeveer inschatten. Gemiddeld kun je rekening houden met zo’n € 12,50 tot € 15 per dag. Daarnaast heb je de kosten voor het starterspakket en de coachingsessies. Ook komt het vaak genoeg voor dat je de coachingsessies gratis krijgt als je een bepaald aantal producten afneemt.

Meer weten? Plan een vrijblijvend gesprek is met een PS food & lifestyle coach

Wil je meer weten over het PS food & lifestyle afslankprogramma? Plan dan vrijblijvend een gesprek in met een PS food & Lifestyle coach. Zo kun je je verder verdiepen in het programma en beoordelen of het voor jou de juiste oplossing is om naar je streefgewicht toe te werken.
Nog goed om te weten: PS food & Lifestyle coaches vind je vaak bij schoonheidssalons. Bijvoorbeeld in de schoonheidssalon Hair Change.

© De Gezondheidwebsite 2024 Stel alstublieft eerst social media accounts is bij de thema opties