De stappen voor het bleken van je tanden

Als je je tanden witter wilt maken dan zijn er verschillende mogelijkheden waarop je dit kunt doen. Zo kun je bij de tandarts of mondhygiënist langs om je tanden te laten bleken. Er wordt dan op een professionele manier gekeken naar de manier hoe je het beste je tanden witter kunt maken, maar dat zie je dan ook terug in de prijs die je betaalt. Voor veel mensen is dat dan ook de reden om die stap niet te willen zetten. Gelukkig is dit echter niet de enige manier om je tanden witter te maken.

Tanden bleken thuis

Je hoeft niet per se naar de tandarts om je tanden te laten bleken, want je kunt ook gemakkelijk zelf tanden bleken. Ook deze optie kun je op verschillende manieren uitvoeren. Zo kun je een tandenbleekset aanschaffen met daarin allerlei spullen die je kunt gebruiken voor het bleken van je tanden. Daarnaast kun je ook een speciale tandpasta gebruiken die je kan helpen bij tanden witter maken. Als je echt goed resultaat wilt zien kun je ook voor een combinatie van beide kiezen, dus het gebruiken van de tandenbleekset in combinatie met het gebruiken van de tandpasta. Je kunt op deze manier gemakkelijk wittere tanden krijgen en dit ook nog eens op een natuurlijke manier.

Thuis of bij de tandarts

Zoals al genoemd kun je zowel thuis als bij de tandarts je tanden laten bleken. Bij de tandarts je tanden laten bleken kost al snel erg veel geld dan wat je uitgeeft aan een tandenbleekset voor bij je thuis. Daarnaast wordt het bij de tandarts soms ook alleen met een whitening pen gedaan, terwijl dit niet altijd evenveel resultaat geeft als wanneer er gebruik wordt gemaakt van andere producten. De laatste tijd gebruiken steeds meer plekken echter ook andere producten. Het voornaamste verschil tussen thuis je tanden bleken of bij de tandarts zit nu in de prijs.

Optimaal verschil

Door je tanden witter te maken met een tandenbleekset kun je binnen zes dagen zichtbaar wittere tanden krijgen. Je tanden worden witter en helder gemaakt zonder dat dit pijn doet of schadelijk is. Als je het optimale resultaat wilt behalen word je aangeraden om de kuur maandelijks te herhalen. Je kunt dan zes dagen achter elkaar de kuur gebruiken en als je dit ook nog eens maandelijks herhaald kun je dus het allerbeste resultaat behalen. Je hebt met de tandenbleekset al binnen tien minuten verschil in de kleur van je tanden, dus hoe vaker je het herhaald hoe groter het verschil wordt. Houdt er wel rekening mee dat je goed begrijpt wat de beste manier is om dit te doen zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en het wel op de voorgeschreven manier doet. Uiteindelijk kun je dan genieten van een helder wit gebit.

© De Gezondheidwebsite 2024 Stel alstublieft eerst social media accounts is bij de thema opties